Tarvitsetko koneen suorittamaan työvaihetta tai -vaiheita? Tarvitsetko apua suunnittelussa tai tuotekehityksessä? Onko teillä idea, mutta ette tiedä miten sen toteuttaisi? Oli kyse yksittäisestä osasta, koneesta tai linjastosta, niin ota yhteyttä, niin etsitään sopiva ratkaisu juuri teidän tarpeisiinne.

 

Tuotekehitys

Harva tuote on koskaan täysin valmis. Tarve voi olla parantaa koneen tehokkuutta, huollettavuutta tai muita ominaisuuksia. Hakea säästöä osien valmistettavuudesta, erilaisista ostokomponenteista tai koneen rakenteen parantamisesta kokoonpanon helpottamiseksi ja nopeuttamiseksi. Jatkokehityksen kohteita voivat olla myös esimerkiksi parannukset ergonomiaan, turvallisuuteen ja energiatehokkuuteen. Välillä myös ostettavat komponentit tulevat elinkaarensa päähän, jotka vaativat muutoksia tuoterakenteisiin.

 

Apua mekaniikkasuunnitteluun

Tuliko eteenne projekti johon tarvitsette lisäapua? Jos tarvitsette yritykseenne mekaniikkasuunnittelijaa hoitamaan osakokonaisuutta tai muuten omien suunnittelijoidenne avuksi, niin ota yhteyttä.